Algoritm

open source performance

  inapoi

Structura dramatică/ text: Vero Nica
Distribuția: Cristina Toma, Marius Tănăsescu, Vero Nica
Regie / Instalație video / Decor și Costume: Andu Dumitrescu
Sound Design: Cezar Stănciulescu
Producător: Asociația VAR
Durata: 1 oră și 15 minute

 

Algoritmii sunt cu ochii pe tine. Chiar și acum, în timp ce parcurgi aceste rânduri. Știu exact ce faci, cu cine te întâlnești, unde îți faci cumpărăturile sau unde vei merge după ce vei pleca de lângă computer.

Interacțiunea cu tehnologia este deja o realitate omniprezenta. Schimbul de mesaje, navigarea online, share-uitul de fotografii și video-uri, declanșează eliberarea hormonilor responsabili cu fericirea și ne controlează starea de bine. Simțim plăcere pe moment, dar pe termen lung ne modelează personalitatea, percepția asupra relațiilor și sentimentele. Cum reusim sa ramanem constienti in fata acestui fenomen fara sa ne atrofiem abilitatile umane?

Acest proiect nu își propune să fie o demonstrație tehnologic-performativă. Încercăm să aducem în discuție, într-un mod cât mai plastic și printr-o structură post-dramatică, în care dramaturgia vizuală se îmbină cu elemente traduse prin mișcare și sonoritate, momentul în care ne aflăm și perspectivele care ni se deschid. Viitorul imediat se va contura în funcție de capacitatea noastră de a înțelege prezentul.

16 OCT 20:30 ONLINE pe platforma Eventbook 30 lei vreau bilet

Categoria

Competiție