Loading Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Frig

Detalii

Data:
4 octombrie 2017
Timp:
21:00 - 22:30
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.mystage.ro/spectacole/frig-749/

Organizator

Bucharest Fringe

Loc de întâlnire

Unteatru
Strada Sfinții Apostoli 44 Romania 030167 România + Harta Google
Telefon:
0721 268 516
Sit web:
http://unteatru.ro/

Frig

 de Lars Noren
Regia: 
Alexandru Bogdan

Traducerea: Carmen Vioreanu
Cu:
Liviu Pintileasa, Ionuț Grama, Silviu Debu, Andrei Seușan

 

Cronici:

 • Frig” pus în scenă de Alexandru Bogdan la Unteatru este încă un spectacol care ne trebuie. Ne trebuie așa cum ne trebuie ideea unui popor omogen și „laptele standard suedez”. Așa cum ne trebuie un exces, o violență, o cuvânt obscen spus la timpul lui – ca să ne trezească la realitate; să ne asigure de potențial și de un prag al omenirii și al teatrului, cu stilistica lui, cu limbajul lui licențios și de paradă, cu aducerea pe scenă a tuturor ticăloșiilor. Însă de adevăr nu scapă nimeni înlocuind carnea cu păpuși de paie, dar păstrând puterea loviturii și violența ei. Omul, degradarea și carnea sunt la fel de vii oricând.”
  (Simona Noapteș – yorick.ro)
 • Tensiunea crește cu fiecare minut, simți pericolul și amenințarea, simți cum aerul vibrează de cruzime și de violență încă reprimată, simți electricitatea. […] Efectul este de mare impact. Ca o bombă care-ți izbucnește în față.”
  (Monica Andronescu – 
  Yorick.ro)
 • Alex Bogdan pune în valoare în montarea sa de la Unteatru adevărul unei realități împlinite în trecut și posibilă în viitor. Și nu se sfiește să arate fața violentă și fără milă a acestei realități, pe cât de înfiorătoare, pe atât de tangibilă. În final, ai sentimentul dureros că uneori chiar este „frig” în lumea asta și fără speranță.”
  (Oana Bogzaru – yorick.ro)

Participări în festivaluri:

Festivalul Internațional de Teatru Independent „Undercloud” – 30 august 2017

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – 13 iunie 2017