Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

orfEU și EUridice – spectacol senzorial

September 11, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

Orfeu coboară în Infern după Euridice… Închide ochii și vino să o căutăm împreună!

orfEU și EUridice propune spectatorilor o experiență unică, o călătorie senzorială în cadrul zonei de business Pipera, în afara forfotei zilnice. Spectacolul explorează temele mitului orfic concentrându-se pe aspectul relațional în contextul “infernului” urban de astăzi.

Acordă-ți o clipă de răgaz să asculți, să simți, să miroși… să guști… altfel!

Componenta senzorială a spectacolului pune implicit în discuție apetența noastră curentă pentru imagine: este imaginea de sine mai importantă decât experiența sinelui? Este imaginea comunicării preferabilă experienței comunicării?

Bilete pe Eventbook.

Pentru reprezentațiile găzduite de Teatrul Nottara, biletele se găsesc pe site-ul Teatrului Nottara sau pe https://www.blt.ro/orfeu-si-euridice.html

Rezervări* la adresa: comunicare@teatrulapropo.ro Rezervările se ridică cu minimum un sfert de oră înainte de ora de începere a spectacolului, de la sediul Teatrului Apropo. În cazul în care nu mai puteți ajunge, vă rugăm să anunțați acest lucru, pe e-mail, cu minimum 4 ore înainte de ora anunțată a spectacolului. Teatrul își rezervă dreptul de a nu mai lua rezervări pentru spectatorii care nu le onorează și nu anunță din timp acest lucru. Biletele* la intrare sunt cu 10 lei mai scumpe decât cele achiziționate on-line.

Details

Date:
September 11, 2021
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Category:
View Event Website

Organizer

Teatrul Apropo
Phone:
0711.111.111
Email:
contact@teatrulapropo.ro
View Organizer Website

Venue

orfEU și EUridice – spectacol senzorial
Bld. Magheru, nr. 20 (Teatrul Nottara)
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map