HOTEL GODOT 10 piese scurte

Miercuri, 28.09.2022 / 20.30 / Teatrul Godot

Teatru
 

Distribuția: Vlad Brumaru, Ana Maria Pop, Vlad Ionuț Popescu, David Drugaru, Andrada Fuscaș, Ana Radu.

Sound design: Ștefan Rădulescu

 

Producător: George Remeș

Durata: 2h

De câte minute ai nevoie să spui ce simți? De câte minute ai nevoie să transformi un om? Sau de câte minute ai nevoie să te îndrăgostești? Ai spune că de multe, dar în realitate, ai nevoie de cât mai puține.

Spectacolul „Hotel Godot” e o călătorie prin viețile unor oameni, în camerele de hotel, la care ai acces doar 10 minute. Crezi că e puțin? Nu. E exact de cât ai nevoie să înțelegi, să râzi, să plângi sau să înveți că nu ai nevoie de multe cuvinte pentru a spune ceva.

 

„(…) Teatrul Godot ne-a dat voie să intrăm în vârful picioarelor și să ne uităm nu pe gaura cheii, în camerele Hotelului Godot și să aflăm ce se petrece. Nu putem sta mai mult de 10 minute, dacă e mult sau puțin, nu știm. Cele 10 piese nu au legătură între ele, fiecare abordează un alt subiect, singurul fir conducător este că acțiunea se desfășoară în câte o cameră de hotel.

Doi tineri care trec prin diverse etape de viață, dispariția unui soț neanunțată de soție la poliție (poți deduce că ea l-a omorât), un tip încercă să agațe o fată care citește o carte, in parc (săraca fată bogată care mimează că e sătulă de prea mult bine, caută un om simplu care și el mimează că e altcineva), un el o cere pe ea de nevastă, dar ea nu crede în evoluția relației, o relație între doi bărbați care depind profesional unul de altul, adică simple povești, aparent banale. Situații pe care le putem trăi și noi, nu în 10 minute, ci într-o viață.(…)” (Raluca Tulbure, Teatrul Azi)