In the House

  inapoi

Concept: Adrian Ciglenean și Olga Berar
Plan Vizual: Constantin Basica
Producător: Teatrul Apropo
Durata: 60 – 70 de minute

IN THE HOUSE este o serie de trei performance-uri online prezentate în cadrul BUCHAREST FRINGE – Maratonul Teatrului Independent la Teatrul Apropo în zilele 9-11 octombrie. Tema fiecărui performance este centrată pe un subiect poetic: opera publicată și persoana publică.

Caracterul live al seriei IN THE HOUSE este accentuat de dialogul dintre planul vizual și cel audio, partea vizuală constând într-o transmisie directă din campusul Centrului de Cercetare Computerizată în Muzică și Acustică (CCRMA) al Universității Stanford iar partea audio constând într-un recital instant susținut de o violonistă, un actor și un poet/ o poetă în studiourile Radio România. Fiecare performance IN THE HOUSE fructifică avantajul comunicării instante audio/video la distanțe mari (Palo Alto – București) și o plasează în contextul unui dialog poetic între disciplinele artistice.

IN THE HOUSE este un proiect trans-disciplinar independent în cadrul căruia compozitorul, poetul/poeta, violonista, actorul și inginerul de sunet traversează granițele disciplinare în căutarea corp artistic comun. Stilistic, performance-urile se încadrează în perimetrul marcat de improvizația radicală, instant composition și cercetarea computerizată în muzică și acustică

Planul vizual este coordonat de compozitorul Constantin Basica, care a urmat studiile doctorale la Universitatea Stanford și este în prezent coordonator de concerte al CCRMA.

Conceptul performativ este coordonat de actorul Adrian Ciglenean și violonista Olga Berar. Adrian Ciglenean este deținător a Moving Academy for Performing Arts Diploma, în prezent coordonator al laboratorului artistic interdisciplinar Citit În. Olga Berar este absolventă a UNMB București, masterand a CIT Cork School of Music, în prezent coordonatoare a laboratorului artistic interdisciplinar Citit În.

9 OCT 18:30 LIVE STREAMING pe platforma Zoom  gratuit vreau rezervare
10 OCT 17:00 LIVE STREAMING pe platforma Zoom  gratuit vreau rezervare
11 OCT 17:00 LIVE STREAMING pe platforma Zoom  gratuit vreau rezervare

Categoria

Spectacol străin invitat