orfeu

Regia: Nume Prenume
Scenografia: Nume Prenume

Ilustrația muzicală: Nume Prenume

 

Distribuția:
Rol1 – Nume Prenume

Rol2 – Nume Prenume

Rol3 – Nume Prenume

Rol4 – Nume Prenume

Rol5 – Nume Prenume

Durata: 2h (fără pauză)

orfEU și EUridice

de: Nume Prenume

Traducerea: Nume Prenume

Sinopsis:

Orfeu coboară în Infern după Euridice… Închide ochii și vino să o căutăm împreună!

orfEU și EUridice propune spectatorilor o experiență unică, o călătorie senzorială în cadrul zonei de business Pipera, în afara forfotei zilnice. Spectacolul explorează temele mitului orfic concentrându-se pe aspectul relațional în contextul “infernului” urban de astăzi.

Acordă-ți o clipă de răgaz să asculți, să simți, să miroși… să guști… altfel!

Componenta senzorială a spectacolului pune implicit în discuție apetența noastră curentă pentru imagine: este imaginea de sine mai importantă decât experiența sinelui? Este imaginea comunicării preferabilă experienței comunicării.

Pentru reprezentațiile găzduite de Teatrul Nottara, biletele se găsesc pe site-ul Teatrului Nottara sau pe https://www.blt.ro/orfeu-si-euridice.html

Rezervări* la adresa: comunicare@teatrulapropo.ro Rezervările se ridică cu minimum un sfert de oră înainte de ora de începere a spectacolului, de la sediul Teatrului Apropo. În cazul în care nu mai puteți ajunge, vă rugăm să anunțați acest lucru, pe e-mail, cu minimum 4 ore înainte de ora anunțată a spectacolului. Teatrul își rezervă dreptul de a nu mai lua rezervări pentru spectatorii care nu le onorează și nu anunță din timp acest lucru. Biletele* la intrare sunt cu 10 lei mai scumpe decât cele achiziționate on-line.

GALERIE FOTO