THE LAST RAID OF HUMANKIND

Duminică, 02.10.2022 / 18.30 / Linotip

Teatru
 

Regia și coregrafia: Daniel Alexandru Dragomir
Asistent coregrafie: Andreea Vălean

Distribuția:
Andreea Vălean
Anca Stoica
Anastasia Preotu
Bianca Ardeleanu
Daniel Dragomir
George Pleșca
Robert Popa
Sergiu Diță

Light-Design: Alexandros Raptis
Sound-Design: Adrian Piciorea
Costume: Andreea Vălean

Spectacolul “The Lady Raid of HumanKind” face parte din proiectul cultural “HumanKind”, co-finanțat de A.F.C.N. în sesiune II/2021.

Durata: 1h

The Last Raid of HumanKind reprezintă manifestarea fizică a sentimentelor în momentul conștientizării unui eventual factor ce ar putea să ducă la dispariția fiecăruia dintre noi. Ce am dori să lăsăm în urmă? Cum ar arăta o ultimă urmă lăsată de fiecare individ în parte?

Spectacolul este construit pe ideea unui ultim drum în care corpurile oferă și transformă sentimentele într-o pulsație fizică comună menită să meargă până la epuizare, moment de golire în care corpurile devin transparente, sincere.

Proiectul „HumanKind”, este produs de Contemporary Creative Dreamers S.R.L. și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.